Pirelli

A Pirelli Tyre ma egy gumiabroncsok tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cégcsoport operatív holdingvállalata. Termékkínálata kiterjed a személygépkocsikra, könnyű haszonjárművekre és motorkerékpárokra (ez a fogyasztói szegmens felel a bevétel 70%-áért), illetve buszokra, teherautókra, mezőgazdasági és földmunkagépekre, valamint acélszálak gyártására és forgalmazására (ipari üzletág, 30% bevételi arány). Ezen a piacon belül a Pirelli Tyre elsődlegesen a felső piaci szegmensre koncentrál, magas technológiai tartalmú és nagy teljesítményű termékekkel. Ezekben a szegmensekben vezető szerepet vívott ki magának a személyautó- és motorkerékpár üzletágakban. A Pirelli gumiabroncsok ma a minőség, és a maximális teljesítmény szinonimái.
A cégcsoport technológiai szakértelmére alapozva stabil együttműködést alakított ki a világ vezető személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártóival. Ezen kapcsolatok eredményeként a világ összes jelentős autóipari vállalatának modelljeihez számos abroncstípust homologizáltak.

Forgalmazott PIRELLI abroncsok

Pirelli nyári gumiabroncsok
Pirelli PZero katalógus
Pirelli Presztizs katalógus

 

 

Michelin

A Michelin a világ vezető gumiabroncsgyártó vállalata, több mint 170 országban rendelkezik kereskedelmi kirendeltséggel és 118 000 alkalmazottat foglalkoztat világszinten. Minden típusú járműhöz gyárt és értékesít gumiabroncsot. A Michelin abroncsok híresek hosszú élettartamukról és kiváló tapadásukról. A Michelin termékek hazánkban is elismert hírnévre tettek szert. A cégcsoport kutatás- és innováció-fejlesztést az Európában, az Egyesült Államokban és Japánban található technológia központokban végez.
A Michelin Magyarországon ma egy közel 1700 főt foglalkoztató ipari és kereskedelmi csoport. A Michelin Hungária Kft. személy- és kisteherabroncsok, teherabroncsok, mezőgazdasági és földmunkagép abroncsok kereskedelmét koordinálja a Magyarország-Csehország-Szlovákia-Szlovénia régióban. Magyarországon a Michelin két abroncsgyárral rendelkezik. A budapesti telephelyen lévő üzemben teherabroncsokat gyártanak, Nyíregyházán, pedig személyabroncsgyártás folyik, amely Magyarországon elsőként indult 2005-ben.

Forgalmazott MICHELIN abroncsok

 

 

Bridgestone

A Bridgestone Corporation a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó cége, mely több mint 150 országban értékesíti termékeit és 123 ezer főt foglalkoztat. 1988-ban a Bridgestone Corporation megvásárolta az Egyesült Államok második legnagyobb és világszerte elismert gumiabroncsgyártó cégét, a Firestone-t. A két cég amerikai és európai vállalatai összeolvadtak. A Bridgestone Europe hat európai gyárával, kiemelt kutatási és fejlesztési központjával és több mint 11 ezer alkalmazottjával különféle típusú gumiabroncsokat és termékeket fejleszt és gyárt Európában mind  gyári szereléshez, mind az utólagos alkatrészellátáshoz. A Bridgestone Europe több mint 20 millió gumiabroncsot értékesít évente Európában 17 nemzeti értékesítő leányvállalatán és két disztribútorán keresztül, több mint két milliárd Eurós forgalommal. A termékeket a kontinensen kívül Japánba is exportálják.

Forgalmazott NYÁRI BRIDGESTONE / TÉLI BRIDGESTONE abroncsok

Forgalmazott NYÁRI FIRESTONE / TÉLI FIRESTONE abroncsok

 

 

Continental

A Continental csoport a világ egyik legnagyobb autó-alkatrész gyártással foglalkozó vállalata. Közel másfél évszázada gyárt gumiabroncsokat. A Continental abroncsok a prémium kategórián belül is az egyik legmagasabb minőséget és teljesítményt érik el. A folyamatos innovációnak köszönhetően termékeik a legmodernebb összetevőkből a legkorszerűbb technológiákkal készülnek, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Stabil jó minőségükkel még a gyár alsó közép kategóriás termékei is felhívják magukra a figyelmet.

Forgalmazott CONTINENTAL abroncsok

 

 

Hankook

A Hankook Magyarország legnagyobb abroncsgyára. Több mint 70 éves tapasztalattal az abroncsgyártásban. Évente több, mint 70 millió legyártott abroncs értékesítése világszerte 170 országban. Első szerelés a következő autómárkáknak: Ford, GM, VW, AUDI, KIA, Renault, Hyundai

Forgalmazott HANKOOK abroncsok

 

 

 

Kléber

A Kléber a Michelin közép kategóriájú márkája. A Kleber 100 év óta a megbízhatóság, biztonság és közelség hármas szabályára építi jó hírnevét. Ez a három döntő fontosságú előny segítette abban, hogy az Európa-szerte ismert márkából a piac egyik vezetőjévé lépjen elő, valamint hogy a legnagyobb gépjármű konstruktőrök partnerévé váljon. Ez a követelmény érvényes teljes termékskálájára. A KLEBER minden gépjármű típusra gyárt abroncsokat és az autóvezetők számára biztonságot és nyugalmat garantál.

Forgalmazott NYÁRI Kleber abroncsok
Forgalmazott TÉLI Kleber abroncsok
Forgalmazott NÉGYÉVSZAKOS Kleber abroncsok

 

 

Szervizeink - nyitvatartás

ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Budapest XIV. Mexikói út 18.

Tel: 06-1 / 4 600 500
Mobil: 06-30 / 40 69 800
info@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00 
Részletek...

 

Budapest XI. Budaörsi út 37.

Tel: 06-1 / 784 15 16
budaorsi@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Részletek...


Budapest II. Pusztaszeri út 15.

Tel: 06-1 / 32 57 193
Mobil: 06-30 / 63 90 835
pusztaszeri@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Részletek...