Nyári abroncsok - Téli abroncsok - Gumiabroncs gyártók

NYÁRI ABRONCSOK

SZEMÉLYAUTÓ

Ventus Prime3 (K125)

Ventus V12 evo2 (K120)

A teljesítmény és biztonság közötti tökéletes egyensúly

Kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező nyári abroncs, amely megfelel az autók folyamatosan növekvő teljesítmény-igényének.

Extrém száguldás fejlett technológiával

Olyan vezetők számára tervezett gumiabroncs, akik saját stílust és kiváló teljesítményt igényelnek a sportos vezetéshez.

Ventus S1 evo2 (K117)

Ventus R-s3 (Z222)

A legjobb egyensúly a nedves és száraz útfelületen nyújtott teljesítmény között

A Ventus S1 evo2 egy prémium, nagy teljesítményű gumiabroncs, mely pontosan irányított kanyarvételt tesz lehetővé nagy sebesség mellett, ugyanakkor környezetbarát is a minimálisra csökkent gördülési ellenállásnak és optimális profilkialakításnak köszönhetően.

Extrém ultranagy teljesítményű gumiabroncs

A Ventus R-s3 abronccsal kiemelkedő köridőket lehet elérni a verseny során, az erőteljes tapadással történő kormányzás a teljes karosszérián érezhető. A legjobb gép által vezérelt teljesítmény. A pályán nyújtott teljesítménye minden eddigit felülmúl.

Ventus Prime2 (K115)

Ventus V12 evo (K110)

Vezetési teljesítmény és kényelmes utazás a csúcstechnológiának köszönhetően

A Ventus Prime2 csúcstechnológiája a kényelmes, csendes utazás valamint a nedves és száraz úton való kivételesen jó tapadás kombinációját biztosítja.

A sport gumiabroncsok legújabb bajnoka

A Ventus V12 evo egy új, ultra-nagy teljesítményű gumiabroncs, mely kiemelkedő irányíthatósági és fékezési teljesítményt nyújt. Tapasztalja meg a páratlan kényelmet nagy sebességű vezetés közben.

Ventus S1 evo (K107)

Kinergy Eco (K425)

Kiemelkedő teljesítményű gumiabroncs

A Ventus S1 evo egy luxus prémium abroncs, mely kényelmet és teljesítményt is nyújt.

Környezetbarát jellemzők és teljesítmény az Európai piac igényei szerint

A nano-méretű szilika részecskéket alkalmazó forradalmi technológiával a KINERGY ECO kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot és fékezési jellemzőket biztosít nedves úton.

Optimo K715 (K715)

 

Vizes és száraz útra való nyári gumiabroncs: kiemelkedő kényelem és teljesítmény nedves útfelületen

Az Optimo K175 minimálisra csökkenti a vízenfutás esélyét, a vizes útfelületen nyújtott teljesítményt javító futófelületi mintázatával. A továbbfejlesztett peremmaggal kiváló kanyarvételt és vezetési jellemzőket nyújt száraz útfelületen.

SUV

Ventus S1 evo2 (K117A)

Ventus S1 evo (K107A)

A legjobb kiegyensúlyozottság nedves és száraz teljesítmény között a prémium SUV-ok számára

A Ventus S1 evo2 egy prémium teljesítményű gumiabroncs SUV-ok számára, mely lerövidíti a féktávolságot száraz és nedves úton, javítja az üzemanyag-hatékonyságot a legkisebb gördülési ellenállás mellett, ezen felül kiváló tapadást és biztonságot nyújt kanyarodás közben.

Luxus prémium gumiabroncs, mely mindent felülmúló, legjobb teljesítményt nyújt

A Ventus S1 evo abroncsot speciálisan luxus prémium SUV-ok számára tervezték.

Ventus ST (RH06)

Dynapro HP2 (RA33)

Sportos négy évszakos SUV gumiabroncs: nagy sebességű vezetési teljesítmény és stílusos kialakítás

A Ventus ST egy nagy teljesítményű gumiabroncs, melyet SUV-ok és sport tehergépkocsik számára fejlesztettek ki. Elsőrangú teljesítményt nyújt száraz és nedves úton, robusztus a kezelhetősége és nagyobb futásteljesítmény érhető el vele.

Nagy teljesítményű, négy évszakos gumiabrons luxus SUV-khez

Nagy teljesítményű gumiabroncs prémium SUV-k számára. A Dínapro HP2 teljesít minden olyan feltételt, melyek az európai prémium SUV-k számára fontosak, beleértve a kiváló teljesítményt nedves útfelületen, az alacsony zajkibocsátást, az alacsony gördülési ellenállását és a kiváló futásteljesítményt.

Dynapro HP (RA23)

Radial RA28 (RA28)

Prémium négy-évszakos SUV gumiabroncs

A Dynapro HP kiváló vonóerőátvitelt, alacsony zajkibocsátást és jobb belső jellemzőket biztosít erőteljes, dinamikus SUV-ok számára.

Aszimmetrikus gumiabroncsok áruszállító járművek és lakóautók számára

A RADIAL RA28 elsőrangú kezelhetőségi jellemzőket és minimális zajkibocsátást nyújt. Optimalizált gördülési ellenállásával és futófelületi keverékével nagy hatékonyságot biztosít.

Dynapro AT-m (RF10)

Dynapro MT (RT03)

Agresszív vezetéshez mindenféle terepen

A legjobb vegyes használatú gumiabroncs terepre és közútra, 4 x 4-es járművekhez, a Dynapro AT-m robusztus futófelületi mintázatával és mintaelemeivel bármely akadályt legyőz az úton.

A terepvezetés izgalmai

A Dynapro MT abroncsot kiemelkedő több irányú vonóerő-átvitel, elsőrendű tapadás, gyorsulás és defekttel szembeni ellenállóképesség jellemzi. Akár kemény terepviszonyok között is a lehető legjobb vezetési teljesítmény érhető el, kiváló kezelhetőséggel és stabilitással mindenféle útviszonyok között.

KISTEHERAUTÓ

Vantra LT (RA18)

Radial RA08 (RA08)

Jobb tartósság és belső kopásgátló jellemzők

A kereskedelmi furgonokhoz és szállítójárművekhez gyártott Ventra IT nyári radiál gumiabroncsot kiemelkedő tartósság, nagyobb futásteljesítmény és kiváló vezethetőség jellemzi nedves úton. Nagy terhelés alatt is fenntartható vele a stabilitás, ami növeli a vezető biztonságát.

Kereskedelmi gumiabroncs furgonok és kistehergépkocsik számára, mely a kiemelkedő megjelenés és teljesítmény kombinációja

A Radial RA08 egyenes cikk-cakkos mintázata javítja a vezetési jellemzőket száraz, nedves és havas utakon. A bordák és mintaelemek kiegyensúlyozott elosztása terméseztesen stabil kormányzást, kiváló fékteljesítmény és tapadást biztosít. Emellett alacsony fokú futófelületi kopás és nagyfokú tartósság jellemzi.

Radial RA10 (RA10)

RV OPTIMO (RA14)

Erőteljes négy évszakos gumiabroncsok M + S jelöléssel

A RADIAL RA10 széles futófelülettel és speciális profillal készül a nagy futásteljesítmény érdekében.

Prémium gumiabroncs személygépkocsik számára

Az európai személygépkocsik számára tervezett bordázott mintaelemes gumiabrons jobb tapadási teljesítményt nyújt vizes utakon, illetve jobb kezelhetőséget nagy súlyú személyautók számára.

 

Vissza az elejére 

 

 


 

TÉLI ABRONCSOK

SZEMÉLYAUTÓ

Winter i'cept evo (W310)

Winter i'cept RS (W442)

Speciálisan téli útviszonyokra tervezve

A jegesmedve lábnyoma alapján tervezett futófelületi mintázatával a Winter I'cept evo kiváló tapadást és maximális teljesítmény nyújt havas, vizes és száraz útfelületen. A fejlett új szilika keverék, a 3D-s lamellák és az aszimmetrikus mintázat alkalmazásával jobb téli teljesítmény érhető el, mely megfelel a luxus prémium és sport szedánok számára.

Optimalizált téli gumiabroncs havas és jeges útfelületre

A Winter I'cept RS kiváló tapadási teljesítményt valamint vonóerőátvitelt tesz lehetővé havon és jégen. A sűrűn elrendezett lammelákkal és optimlizált profil-elemzési technológiával erősebb vonóerőátvitel érhető el havon és jégen, miközben az alacsony gördülési ellenállás hatékonyabbá teszi az üzemanyag-felhasználást és csökkenti a széndioxid-kibocsátást. Az optimalizált hangszínnel csökkent a zajkibocsátás, amivel csendes, kényelmes futás érhető el.

Winter i'cept evo2 (W320)

Winter i'cept RS2 (W452)

Optimalizált aszimmetrikus futófelületi mintázat mindenféle téli időjárási körülményekhez

Az optimalizált futófelületi mintázat segíti a hatékony tapadást havon, valamint az abroncsok vonóerőátviteli teljesítményét.

Optimalizált futófelületi mintázat az optimális teljesítmény érdekében havas úton

Új téli gumiabroncsok kompakt és középkategóriás autókhoz, kiegyensúlyozott teljesítmény mindenféle téli útviszonyok között.

SUV

Winter i'Pike LT (RW09)

ICEBEAR W300A (W300A)

A legjobb téli szöges gumiabroncs európai furgonok számára

A Winter I’Pike LT gumiabroncs 3D-s mintaárkai jobb vonóerőátvitelt biztosítanak havon. A hat sor szög jelentős szerepet játszik a teljesítmény javításában havon és jégen. Az agresszív 2 az 1-ben mintaelemek csökkentik a kopás mértékét.

Nagy teljesítményű téli gumiabroncs SUV-k és négykerék-hajtású járművek számára

Az ICEBEAR W300A 20 hüvelykes mérettől kapható, W sebesség index-szel. Az optimalizált profilelemzési technológiával csúcsszintű tapadást és abszolút biztonságot nyújt. A futófelület optimalizált kialakítása maximális vonóerőátvitelt és kiváló fékezési jellemzőket biztosít nedves útfelületen.

Dynapro i'cept (RW08)

Winter i'cept evo2 SUV (W320A)

Kiváló irányíthatóságot nyújt téli utakon

A Dynapro I'cept SUV és 4x4 jármű gumiabroncs 9%-kal jobb fékteljesítményt nyújt az eddigi termékeknél, amivel erőteljes vezetés érhető el akár havas utakon.

Extra nagy teljesítményű téli gumiabroncs négykerék-hajtású járművekhez és SUV-okhoz

Az optimalizált kialakítású mintázattal az abroncs hatékonyan kapaszkodik a hóba, ami javítja az abroncsok vonóerőátvitelét.

KISTEHERAUTÓ

Winter RW06 (RW06)

 

A legjobb téli gumiabroncs európai kereskedelmi furgonok számára

A Winter RW06 abroncs szilikakeveréke nem csak havas és jeges utakon biztosít stabilitást, hanem latyakos útfelületen is. A csúcstechnológiás összekötőelemek stabilizálják az úttartást havas és jeges úton, maximális kezelhetőségi teljesítmény mellett.

 

Vissza az elejére 

 

 

Szervizeink - nyitvatartás

ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Budapest XIV. Mexikói út 18.

Tel: 06-1 / 4 600 500
Mobil: 06-30 / 40 69 800
info@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00 
Részletek...

 

Budapest XI. Budaörsi út 37.

Tel: 06-1 / 784 15 16
budaorsi@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Részletek...


Budapest II. Pusztaszeri út 15.

Tel: 06-1 / 32 57 193
Mobil: 06-30 / 63 90 835
pusztaszeri@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Részletek...