Biztonság

A mi szempontunkból nézve a törvényi előírások elégtelenek. A BBS által gyártott keréktárcsák képesek az elõírásokban rögzített számos tűréshatárt többszörösen meghaladó igénybevétel elviselésére. A gyártás során alkalmazott komplex szimulációs programok eredményeit minden esetben gyakorlati tesztek végrehajtásával is igazoljuk. Az általunk gyártott keréktárcsáknak folyamatosan bizonyítani kell kiváló tulajdonságaikat, és nem csak a tesztpadokon, hanem valós alkalmazásokban, terheléses tesztek egész során át. A BBS keréktárcsákat úgyszólván minden verseny kategóriában sikerrel bizonyítják tűrőképességüket és kiváló teljesítmény 

   
 
   
     
Kopásállóság

Milyen hatással vannak a környezeti paraméterek a BBS keréktárcsákra? Félig elolvadt sós hólé, kőkemény homokszemek, kavicsdarabok. Valósághű tesztek során vizsgáltuk meg, miként hatnak ezek a működési körülmények a keréktárcsák élettartamára. A tesztek eredményei alapján bizton állíthatjuk, hogy a BBS keréktárcsák még évek multával is megtartják kiváló jellemzőiket.

   
 
   
Minőség

Korunk minőségi elvárásai kivételes teljesítményeket követelnek meg. Ebben a kérdésben semmit nem bízunk a véletlenre. Meggyőződésünk szerint a csúcsminőségű termék előállításának alapfeltételei a következők: a lehető legjobb alapanyag, a legkorszerűbb megmunkáló eszközök, a gyártási eljárás minden lépésének pontos megtervezése, végrehajtása és ellenőrzése a lehető legmagasabb képzettségű szakemberek által. Ezek azok a szempontok, melyeknek alapján biztosan állíthatjuk, hogy gyártósorainkat kizárólag a legkiválóbb minőségű termékek hagyják el. Hogy ez hosszú idon át így is maradjon, gyártási rendszerünket nem csak a DIN EN ISO 9001, hanem a VDA 6.1 és a QS 9000 (az amerikai autógyártók szövetsége által használt) minősítési rendszerek által is jóváhagyattuk.

   
 
   

Szervizeink - nyitvatartás

ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Budapest XIV. Mexikói út 18.

Tel: 06-1 / 4 600 500
Mobil: 06-30 / 40 69 800
info@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00 
Részletek...

 

Budapest XI. Budaörsi út 37.

Tel: 06-1 / 784 15 16
budaorsi@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Részletek...


Budapest II. Pusztaszeri út 15.

Tel: 06-1 / 32 57 193
Mobil: 06-30 / 63 90 835
pusztaszeri@goodgumi.hu
Nyitvatartás
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Részletek...